Un studiu al laboratoarelor poligraf sau cabinetelor de psihologie cu examinare poligraf

Ce rezultate primiți de la poligraf?

Marea majoritate a celor care sună pentru a se informa despre test sunt interesați de nimic altceva decât de costul unei examinări poligraf. Perfect…! Controlul costurilor și cheltuielilor este foarte important în economia individuală sau a unei familii însă după aflarea costurilor mai trebuie lămurit un aspect: ce primesc în schimbul acestui cost sau cheltuieli? Ecuația este simplă încă de la începutul dezvoltării comerțului în societatea umană, în cazul trocului: Ce dau și ce primesc? În economia modernă guvernată de latura pecuniară întrebarea este: Cât dau și cât (ce) primesc? Haideți să vedem, nu cât dați ci, de fapt ce sau cât primiți. De-a lungul timpului ne-au ajuns în mână diverse rezultate furnizate de laboratoarele sau cabinetele poligraf din București și nu numai. O să le prezint aici pe cele pe care le avem pentru a vă ajuta în alegerea celui mai potrivit, în cazul că veți avea nevoie de genul acesta de serviciu. Le voi prezenta în ordinea seriozității din perspectiva mea. Alegerea vă aparține dvs.

Nr. 1: Euro Poligraf Center

Primiți un raport de expertiză poligraf care conține obiectivul examinării, datele de identificare ale persoanei examinate, condițiile de desfășurare ale examinării, eventualele lămuriri sau mărturisiri făcute în cadrul discuției pretest întrebările adresate în test, răspunsurile pe care le-a dat subiectul sub forma de ”DA” sau ”NU”, numărul de teste efectuate și rezultatul examinării – s-au înregistrat sau nu reacții specifice prezenței comportamentului simulat – pentru toate întrebările în cazul unui test poligraf punctual sau pentru fiecare în parte în cazul unui test cu mai multe ținte relevante. Raportul este semnat și ștampilat de către expertul examinator.

Nr. 2 Polygraph Test Solutions

Primiți un raport de expertiză poligraf care conține obiectivul examinării, datele de identificare ale persoanei examinate, condițiile de desfășurare ale examinării, întrebările adresate în test, răspunsurile pe care le-a dat subiectul sub forma ”NU”, numărul de teste efectuate și rezultatul examinării – nu s-au evidențiat modificări psihofiziologice semnificative caracteristice reactivității emoționale – pentru toate întrebările relevante. Raportul este semnat și ștampilat de către expertul examinator. Sunt prezentate instrumentele folosite – aparatul poligraf cu numărul său de serie, scaunul acoperit cu vinil care conține senzori de activitate la nivelul șezutului, brațelor și picioarelor, dealtfel o chestie standard, obligatorie pentru expertiza poligraf. Raportul conține și o anexă pentru explicarea rezultatelor, acest lucru nemaifiind standard sau obligatoriu.

Nr. 3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*